Microsoft Surface pro
Carlo Konijn - ICT Adviseur

Carlo Konijn – ICT Adviseur

Flexibel en veilig werken, groei mee met techniek

Over mij

Carlo Konijn - ICT Adviseur

Ik ben Carlo Konijn – ICT Adviseur

Ondertussen heb ik 15+ jaar ervaring met techniek, alles met computers vind ik superleuk. Toch houw ik graag alles lekker simpel en begrijpelijk, Geen technische praatjes en moeilijke taal gewoon begrijpelijk uitgelegd en geregeld.

Voor mij hoort techniek voor je te werken, je hoort vrij te zijn in je onderneming en lekker flexibel te kunnen werken. Ik heb ervoor gekozen om zoveel mogelijk te werken met Microsoft 365 voor bedrijven. Door te werken in de cloud ben ik flexibel en ik kan mee stromen met nieuwe mogelijkheden.

Iedereen is anders en de manier hoe jij met techniek omgaat is uniek. Tijdens een adviesgesprek hoor ik graag waarvoor je Microsoft 365 voor Bedrijven wilt gaan gebruiken. Hierna kijken we of ik je kan helpen met het inrichten.

Chi = Computer human interaction (letterlijk computergebruik.)

Tijdens m’n 10-jarig jubileum had ik een gezellig interview (Sereen met Shanna podcast). Met de vraag waar staat Chi voor en hoe ben ik daar opgekomen, ik wordt er niet altijd naar gevraagd. De afkorting chi kwam per toeval op mijn pad, voor mij hoort techniek voor me te werken. Bij voorkeur zo simpel mogelijk, de manier hoe we omgaan met techniek fascineert me.

Ik vind het belangrijk dat we hierin een balans vinden, techniek is super leuk maar we kunnen er ook helemaal in verdwijnen. Net zoals met ons werk, we gebruiken allemaal techniek en als het niet werkt levert het frustratie op. Met de heden daagse techniek wordt makkelijker om hierin meer balans te vinden, door jezelf aan te leren om via de cloud op verschillende apparaten te werken.

Hierdoor word je flexibeler en je laat techniek veel meer voor je werken.

Simpelweg mee stromen met techniek

Meestal als je voor jezelf begint, regel je zelf een computer of notebook en je probeert zoveel mogelijk zelf te realiseren. Van je systeem, e-mail, cloud opslag, beveiliging en back-ups. Op een gegeven moment realiseer je dat jouw kracht ligt bij mensen helpen met waar jij goed in bent.

Het uitbesteden van je ict zaken, is vertrouwen op je gevoel. Zeker als je er niet de hele dag mee bezig bent, het is tenslotte niet je vakgebied. Ik kan je helpen om alles simpel te houden, techniek hoort immers voor je te werken.

Zou kan jij lekker bezig zijn met je onderneming

Carlo luistert heel goed en sluit aan bij je niveau en snelheid, erg prettig.

Raymond

Leraar

Microsoft 365: Mee groeien met techniek.

Microsoft 365 voor Bedrijven (voorheen Office 365) is een gebruiksvriendelijk systeem voor online email, online opslag en werken op vrijwel elk apparaat op elke locatie. Jouw e-mail en bestanden worden veilig opgeslagen in de cloud en je kan eenvoudig samenwerken met collega’s

Geniet van een veilige werkplek. 
De meeste zelfstandigen hebben 1 of 2 systemen met een smartphone en/of tablet. Bijvoorbeeld een desktop of laptop en voor onderweg een Microsoft Surface, Android Tablet of Apple ipad. Bij het Microsoft 365 en leden pakket kan je 1 à 2 systemen beschermen met Kaspersky endpoint security (zakelijke antivirus). Je kan daarbij jouw Smartphone en/of tablet (2 Android apparaten) ook voorzien van deze beveiliging, zo kan je op al jouw apparaten veilig online werken.

Veilig e-mails versturen en ontvangen.
Phising, malware en spam e-mails zijn vervelend, mocht je er per ongeluk op klikken kan het heel vervelend zijn. Met Kaspersky security vooroffice 365 krijg je een uitgebreid filter voor je e-mail. Hiermee kan je veilig e-mailen en de rest wordt gefilterd naar de map ongewenste e-mail.

Meerdere back-ups van je werkplek
Met Microsoft Office 365 kan je met jouw onderneming overal en op elk moment werken, zonder dat je een eigen infrastructuur (eigen servers) voor e-mail, bestanden en Microsoft Teams hoeft te hosten. Microsoft mag dan wel de infrastructuur hosten, het blijft jouw verantwoordelijkheid om back-ups van jouw bedrijfs kritische Office 365-gegevens te maken.

Bij het Microsoft 365 en leden pakket krijg je een compleet back-up pakket, 2 cloud back-ups via Acronis en Dropsuite, je hebt hierdoor op meerdere plekken een veilige back-up van jouw gegevens.

Gntel vast-mobiel bellen
Met het gnTel vast-mobiel bellen pakket houw je privé en zakelijks eenvoudig gescheiden met een vast telefoonnummer. Met bijkomend voordeel dat je jouw 06 nummer niet op je website hoeft te vermelden en vervelende phising of spam berichten voorkomt. (bijv. via sms of whatsapp)

Service & ondersteuning
Bij het leden pakket krijg je een gereduceerd uurtarief en een aantal service uren voor advies & ondersteuning en elke maand word je cloud omgeving gecontroleerd.

Surface Pro andrew chi computers

Heel goed en snel geholpen. Gedienstig en zeer professioneel!! Als Carlo het niet kan dan ben je pas echt de klos !!! Mega dank!

Microsoft 365 standaard
€ 49,-per maand (aansluitkosten € 480,-)
 • Microsoft 365 Standaard, aanbevolen voor Windows 10 home en MacOS
 • Werken op kantoor of je thuiswerkplek.
 • Exchange e-mail met 50GB opslag
 • 1 TB veilige cloud opslag via OneDrive
 • Office online: (Word, Excel, PowerPoint, Teams) via de browser.
 • Teams voor online vergaderen en samenwerken
 • Microsoft office 5 pcs of macs: (Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Teams en Outlook).
 • Een veilige werkplek
 • Kaspersky endpoint antivirus beveiliging voor 2 pc's of macs incl. 2 mobiele apparaten
 • Kaspersky beveiliging voor Microsoft 365 voor Bedrijven e-mail anti phising en malware beveiliging (2 mailboxen)
 • Microsoft 365 cloud back-up
 • Dagelijks een dubbele cloud back-up (Acronis en Dropsuite) van je E-mail, OneDrive en Teams (1 gebruiker met 2 mailboxen, 1x OneDrive en 1 Team sites)
Leden pakket compleet
€ 175,-per maand (aansluitkosten € 0,-)
 • Geniet van een veilige werkplek #cyberfit
 • Microsoft 365 standaard
 • Microsoft 365 voor Bedrijven: 1 gebruiker met 1 mailbox, 1 gedeeld postvak, 1TB OneDrive, Microsoft office voor 5 pc's of macs en Microsoft Teams.
 • Een veilige werkplek
 • Kaspersky endpoint antivirus beveiliging voor 2 pc's of macs incl. 2 mobiele apparaten
 • Kaspersky beveiliging voor Microsoft 365 voor Bedrijven e-mail anti phising en malware beveiliging (2 mailboxen)
 • Microsoft 365 cloud back-up
 • Dagelijks een dubbele cloud back-up (Acronis en Dropsuite) van je E-mail, OneDrive en Teams (1 gebruiker met 2 mailboxen, 1x OneDrive en 2 Teams sites)
 • gnTel vast bellen
 • Onbeperkt bellen binnen NL met je vaste telefoonnummer met een vast toestel of via je smartphone (Android en iOS)
 • Service en ondersteuning
 • 18 service uren jaarlijks inbegrepen voor Computerhulp op afstand daarna gereduceerd uurtarief € 79,- excl. btw, per uur (Computerhulp op locatie regulier uurtarief)

Klanten vertellen

Online consult over Microsoft 365

Ben je al begonnen met Microsoft 365 voor Bedrijven of je wilt er mee beginnen maar je komt er nog niet helemaal uit.

Tijdens een online consult (adviesgesprek) kijk ik met je mee, je hebt de gelegenheid om vragen te stellen, we bespreken jouw wenen en waar nodig kunnen we alvast stappen zetten.

Tarief: 1e 30 min geheel vrijblijvend daarna € 95,- per uur  (ex BTW)
Online consult: via Microsoft Teams of Zoom

Carlo Konijn - ICT Adviseur

Microsoft Surface pro
Carlo Konijn - ICT Adviseur
carlo konijn met koffie
carlo konijn met asus rog
Menu