De voordelen van e-mail phising training simulaties.

Geen reacties

Bedrijven hebben een groeiend bewustzijn dat ze iets moeten doen om hun gebruikers te beschermen tegen e-mailfraude en phishingpogingen. Hoewel sommige bedrijven zich zorgen maken over de beste manier om hun medewerkers op deze risico’s te wijzen, is er een veelvoorkomende aanpak die als bewezen effectief is gebleken, namelijk het periodiek uitvoeren van e-mailfraude-trainingssimulaties.

Medewerkers meer bewust maken

Deze trainingen geven bedrijven de kans om hun gebruikers toe te rusten met de kennis die nodig is om phishingaanvallen te herkennen en te voorkomen. Hoewel bedrijven op verschillende manieren informatie of instructies kunnen verspreiden over wat te doen in geval van een phishingaanval, bieden e-mailfraude-trainingssimulaties de ideale manier om medewerkers bewust te maken van de echte bedreigingen die er bestaan bij het openen en lezen van e-mails.

Ruben op kantoorDoor e-mailfraude-trainingssimulaties uit te voeren, kunnen bedrijven gebruikers de vaardigheden bieden die nodig zijn om de technieken te herkennen die worden gebruikt bij phishingaanvallen.

Bijvoorbeeld, door naar verdachte afzenderadressen te kijken, zoeken naar spellingfouten of grammaticafouten, of door te controleren of er een vervormd logo wordt gebruikt in de e-mail.

Door deze technieken te leren en vaardigheden te ontwikkelen om naar verdachte e-mails te zoeken, kunnen bedrijven hun gebruikers in staat stellen om het risico van e-mailfraude te verminderen.

Naast het verstrekken van technische vaardigheden, bieden e-mailfraude-trainingssimulaties ook een platform waarop bedrijven hun gebruikers kunnen informeren over de meer algemene kwetsbaarheden bij het openen en lezen van e-mails.

Bovendien kunnen bedrijven hun medewerkers waarschuwen over het beantwoorden van e-mails van onbekende afzenders of het openen van bijlagen die ze niet vertrouwt. Op deze manier kunnen bedrijven hun medewerkers in staat stellen om de risico’s van e-mailfraude in hun hele organisatie te verminderen.

Ten slotte zijn er twee belangrijke voordelen van periodieke e-mailfraude-trainingssimulaties.

Ten eerste leren bedrijven op deze manier hun gebruikers hoe ze moeten handelen in geval van een phishingaanval. Hierdoor kunnen bedrijven geruststellen dat als er een phishingaanval wordt ontdekt, de gebruiker in staat is om dit te melden en de nodige maatregelen te nemen om de schade te beperken.

Ten tweede kunnen bedrijven erop vertrouwen dat door periodiek e-mailfraude-trainingssimulaties uit te voeren, hun medewerkers beter bewust zijn van de technieken die worden gebruikt bij phishingaanvallen.

Hierdoor kunnen bedrijven hun kwetsbaarheid verminderen en het risico van e-mailfraude verminderen.

Houw jezelf en jouw medewerkers #cyberfit.

In het algemeen bieden periodieke e-mailfraude-trainingssimulaties de beste manier om medewerkers te leren hoe ze zich bewust moeten zijn van de risico’s van e-mailfraude. Door deze trainingen worden gebruikers bewust gemaakt van de technieken die door phishingaanvallers worden gebruikt en kunnen bedrijven hun gebruikers in staat stellen om de schade die kan veroorzaakt worden door e-mailfraude te minimaliseren.

Vorig bericht
Wat is het verschil tussen een antivirus pakket en internet security pakket?
Volgend bericht
Back-ups, Back-ups en nog eens Back-ups.
carlo konijn, ict adviseur chi computers

Online cybersecurity training.

Het wordt vaak onderschat, maar jij bent de firewall van jouw bedrijf je kan veel problemen en onnodige kosten voorkomen door simpele online trainingen.

Met mijn leuke online academy programma, kan je stap gewijs leren hoe je jouw digitale veiligheid beter kan waarborgen.

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.